Odstín: COPPER - měděná

Barevné masky Compagnia del Colore nové generace obsahují prizmatické pigmenty, které mají schopnost vázat se a přilnout k vazbám keratinových vláken. Tyto pigmenty dokonale odrážejí světlo a barvu, kterou maximálně zvýrazní.

Barevné masky na vlasy obsahují makadamiový olej, který podporuje obnovu kapilárních buněk, arganový olej s vysokým obsahem vitamínu E, který přispívá k oživení, revitalizaci a hydrataci, a hedvábné proteiny, které vytvoří na vlasech ochranný film před teplem a vlhkem.

Barevné masky podporují a zesilují odstíny všech barev, vlasům dodávají hydrataci, mimořádnou hebkost a lesk. Snadno se nanášejí, jsou nezbytným ošetřujícím přípravkem v kadeřnických salonech a jsou ideální i pro domácí péči o vlasy.

HLAVNÍ SLOŽKY

MACADAMIA OIL: hraje keratinizační roli, která podporuje obnovu kapilárních buněk.

ARGANOVÝ OLEJ: Plně nabitý vitamínem E, přispívá k oživení, revitalizaci, posilování, hydrataci a zesvětlení vlasů.

HEDVÁBNÉ PROTEINY: Zabalí vlasy do ochranného filmu, který je chrání před teplem a vlhkostí.

Použití: Po umytí vlasů šamponem naneste masku pomocí štětce do ručníkem vysušených vlasů. Při aplikaci masky používejte rukavice. Masku nechejte působit 3 – 5 minut /pro intenzivnější efekt 10 – 15 min./, poté důkladně opláchněte.

Obsah: 250 ml

Složení:

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, CERTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MYRISTYL ALCOHOL, HC YELLOW NO.2, BEHENTZRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGNANCE), LAURYL ALCOHOL, DIMETHICONE, QUATERNIUM-80, LIMONENE, BASIC BROWN 17, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID, LINALOOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HYDROLYZED SERICIN, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, BASIC RED 51, METHYLCHLOROISOTHAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: