Barevný sprej na vlasy s pastelovým efektem. Dodává vlasům levandulový vzhled. Snadno se vymývá šamponem. Používá se na suché vlasy. Vydrží až do dalšího mytí.

Použití:

Používejte pouze podle pokynů. Skladujte a používejte v pokojové teplotě. Dobře protřepejte. Držte nádobku ve vzpřímené poloze, stříkejte v malých dávkách ze vzdálenosti 20 cm, vyhýbejte se obličeji a očím. 

Chraňte oděv a okolní materiály před postřikem. Nepoužívejte na bělené, barvené nebo trvalené vlasy. Nepoužívejte na poškozenou nebo citlivou pokožku hlavy. Není vhodné pro děti s jemnými nebo blond vlasy. Vyzkoušejte nejprve na malé oblasti. V případě zasažení očí, omyjte velkým množstvím vody. Pokud podráždění přetrvává, vyhledejte lékařskou pomoc. Nebezpečí, extrémně hořlavý. Udržujte mimo dosah dětí. Udržujte mimo dosah otevřeného ohně a dalších zdrojů vznícení. Nepropichujte ani nespalujte po použití. Chraňte před sluncem. Nevystavujte teplotám nad 50 °C.

Obsah: 125 ml

Složení:

BUTANE, ALCOHOL DENAT., ISOBUTANE, PROPANE, STEARALKONIUM HECTORITE, VINYL CAPROLACTAM/VP/DIMETHYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, LAURYL PYTROLIDONE, AQUA, PARFUM, LINALOOL, CI 45410, CI 77004, CI 77007, CI 77891

Původ Velká Británie.

K tomuto zboží nabízíme

6 dalších produktů ve stejné kategorii: