Barvy COLORTRIBE jsou ryzí energii a vitalitou, schopnou změnit svět barvení: přímá barva s maximální koncentrací pigmentů pro vytváření dlouhotrvajících intenzivních efektů. Nová profesionální linie barev BBcos inspirovaná moderními trendy si získá Vaše zákazníky.  

 

3 způsoby použití:  

 

1. Čisté a intenzivní barvy Využívá maximální intenzity barev a prodlužuje jejich účinek. 

Použití: Při aplikaci barvy na zesvětlené, odbarvené vlasy nechejte působit na vlasech po dobu 15-20 minut. Důkladně opláchněte, na mokré vlasy naneste balzám po barvení BBcos pH Balancer, který důkladně vymyjte po 5-10 minutách působení. Budete ohromeni intenzitou výsledné barvy!  

 

2. Zesilovač Zintenzivní kterýkoliv odstín barvy a dodá maximální brilianci, intenzitu barvy a prodlouží dobu zachování barvy.

Použití: Po aplikování barvy na předem nabarvené vlasy barvou s Inovation Evo nebo Keratin Color nechejte působit podle potřeby 5-20 minut a důkladně opláchněte. Vlasy jsou po použití vitální a podtrhují požadovaný trend.  

 

3. Pastelové odstíny S Colortribe zjemníte jakékoli pastelové tóny do požadované intenzity. Mixováním různých barev s neutrální barvou Colortribe  „O“ vytvoříte nejrůznější odstíny podle vlastní fantazie.

Použití: Po nanesení barvy na dříve odbarvené vlasy nechejte působit 5-20 minut. Důkladně opláchněte. Na mokré vlasy naneste balzám BBcos pH Balancer, nechejte působit 5-10 minut a pečlivě vymyjte.

 

Obsah:100 ml 

K tomuto zboží nabízíme

11 dalších produktů ve stejné kategorii: