Obsah: 100 ml

Odstín: 4/07 - přírodní hnědo tabáková

Popis:

Exkluzivní nadčasová krémová barva na vlasy s obsahem hydrolyzovaného keratinu a naprosto bez čpavku, která doplní keratin do vlasů v průběhu barvení. Tím, že barva neobsahuje žádný čpavek, může hydrolyzovaný keratin naplno působit svými hydratačními, vyživujícími, zjemňujícími a vyhlazujícími účinky. Navíc se snadno zafixuje do vlasové pokožky a vlasů už v průběhu samotného barvení, a tím umožní přirozenou obnovu keratinového proteinu ve vlasové pokožce a vlasech. Hydrolyzovaný keratin také snižuje statickou elektřinu odstraněním povrchového elektrického náboje z vlasů.

Permanentní barva keratinCOLOR na bázi keratinu s nulovým obsahem amoniaku v sobě  cíleně kombinuje jemnost barvy díky buněčnému keratinu, který je základním stavebním prvkem vlasů i pokožky, a zároveň maximální kryvost díky nejkvalitnějšímu zpracování barvy. Samozřejmostí barvy keratinCOLOR je perfektní krytí i šedivých vlasů a navíc se nevymývá. Už po prvním barvení touto šetrnou barvou jsou výsledkem hebké, pevné a zdravé vlasy plné barvy a brilantního lesku.

Použití: Barvící směs získáme smícháním bezčpavkové barvy Keratin colors s krémovým peroxidem. Ke kořínkům barvu nanášíme – vtlačujeme – pomocí štětce, necháme působit, poté dobarvíme do délek a konečků vlasů a barvu pečlivě do vlasů vmasírujeme. V průběhu barvícího procesu masáž minimálně ještě jednou zopakujeme. Po uplynutí doby působení barvící směs vymyjeme pod mírným proudem teplé vody, Na mokré vlasy naneseme potřebné množství šamponu Post color, napěníme a pečlivě smyjeme teplou vodou. Pro závěrečné ošetření barvených vlasů použijeme balzám Post color, necháme působit 5 minut a opláchneme.Při smíchání barvy Keratin colors s jemnou krémovou oxidační emulzí získáme semi-peranentní barvu /přeliv/ nebo barvící směs pro barvení tón v tónu.

Poměr míchání: 1 : 1,5  /Příklad: pro získání 250 ml barvící směsi smíchejte 100 ml barvy a 150 ml peroxidu/

Doba působení: 35 – 40 minut (prodloužením doby působení se nic nezmění, pouze odlesky budou příliš intenzivní).

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: