Experimentujte s barvou a podtrhněte svou osobnost s Kalei DO-IT s intenzivními přímými pigmenty. Díky technologii Micro Pure Pigment jsou pigmenty výjimečně jemné a poskytují plné, živé a dlouhotrvající barvy. Velmi kompaktní krémová konzistence umožňuje jednoduchou a přesnou aplikaciNa jednom pramenu lze kombinovat několik odstínů a vytvořit tak strukturované barevné efekty až do posledního detailu.

 

Multi-vitaminový komplex v barvách vyživuje vlasy do hloubky a po aplikaci barvy mají vlasy brilantní lesk a zdravý vzhled. Aplikujte Kalei DO-IT přímo na vlasy bez použití oxidu. Barva neobsahuje amoniak ani PPD.

 

Výhody barev s Intese Direct Pigments: získání nekonečných barevných efektů používají se samostatně nebo po zesvětlení vlasů oživení barvy mezi jednotlivým barvením vlasů dokáže překrýt bílé - šedivé vlasy zintenzivnění a zvýraznění jednotlivých partií účesu oprava – potlačení nežádoucích odstínů zdravý vzhled vlasů a brilantní lesk.

 

Použití: Použijte na předem zesvětlené vlasy, abyste získali jasnější a odvážnější barvy.  

 

Při zesvětlení na úroveň 9 až 10 nechejte působit až 30 minut s odstíny Blueberry, Bubble Gum, Silver Pegasus, Mermaid, Pumpkin Pie, Sugar Plum Sky Dreams, Cotton Candy, Liquid Mirror.

 

Při zesvětlení na úroveň 9 až 10 nechejte působit až 5 až 15 minut s odstínem No Yellow.

 

Při zesvětlení na úroveň 7 – 8 nechejte působit až 30 minut s odstíny Avocado, Cherry Red, Sun Vibes, Black Moka.

 

Aplikujte na suché vlasy, vyhněte se pokožce hlavy a nemíchejte s vodou nebo oxidačními emulzemi. Použijte vhodné rukavice. Rozdělte si vlasy na potřebné úseky. Aplikujte barvu nebo kombinaci barev na délky a konce pomocí hřebenu nebo štětce a vyhněte se kontaktu s pokožkou hlavy.

 

Po ukončení procesu nepoužívejte šampon, pouze důkladně opláchněte teplou vodou a pokračujte v úpravě účesu. Pro zajištění stálosti barvy se vyhněte ihned po aplikaci použití žehličky na vlasy nebo podobných pomůcek. 

 

Obsah: 100 ml

K tomuto zboží nabízíme

10 dalších produktů ve stejné kategorii: