iQ2, nový profesionální vysoušeč vlasů od společnosti GAMA, je novou generací oceňovaného fénu iQ Perfetto.


Díky kombinaci lehkosti, síly a vysokého výkonu je iQ2 předurčen k tomu, aby vytvořil zásadní skok ve způsobu práce v salonech. IQ2 získal ocenění Cosmoprof Award 2022 v kategorii Vlasový produkt.


Při hmotnosti pouhých 294g disponuje výkonem 2000W, Má funkci Turbo, která zvyšuje proudění vzduchu a převede motor ze standardní rychlosti 110 000 ot/min na superrychlost 120 000 ot/min na dobu 30 sekund.

VENTURIHO EFEKT
Znásobuje průtok vzduchu dodávaný motorem, aniž by spotřeboval extra výkon. Zkrátí tak dobu sušení.


ULTRAÚČINNÝ FÉN NA VLASY
Pracujte superefektivním způsobem, zkrácením doby sušení bez použití extra energie. Můžete pracovat na více klientech najednou. Inteligentní bezkomutátorový motor je vybaven technologií, jež zvyšuje jeho životnost. iQ2 je jediný fén na trhu s technologií STANDBY, která vám umožňuje pohodlnou práci a snižuje plýtvání energiemi.


CHYTRÝ FÉN S CHYTROU PODLOŽKOU
iQ2 je jediný fén na světě s dosud neznámou technologií Standby nebo Smart on/off. Fén se automaticky deaktivuje po položení podložku na GAMA Smart Pad, která je součástí balení. Můžete tak pracovat pohodlně, neplýváte energií a výsledná efektivita fénu je výrazně vyšší.


TECHNOLOGIE OXY ACTIVE
iQ2 je vybaven technologií Oxy Active, která využívá antibakteriální a omlazující vlastnosti aktivního kyslíku k zaručení zdravějších, lesklejších a regenerovaných vlasů od kutikuly až po konečky. Zároveň zaručí déletrvající barvu.

• FIXUJE BARVU
• PROTI KREPATĚNÍ
• HYDRATUJE VLASY A DĚLÁ JE ELASTICKÉ A OMLAZENÉ ČIŠTĚNÍ PRODLUŽUJÍCÍ ŽIVOTNOST FÉNU


iQ2 obsahuje 2 omyvatelné magnetické mikroperforované filtry, které zabraňují i těm nejmenším částečkám nečistot usadit se v motoru a dostat se k vlasům a vlasové pokožce, čímž zajišťují větší odolnost motoru a zdravější vlasy. Nové magnetické a plně omyvatelné filtry byly navrženy tak, aby usnadnily každodenní čištění a údržbu potřebnou k zajištění maximálního výkonu po rozsáhlém používání v salonu, kde je používání chemikálií na denním pořádku. Fény iQ jsou stále jediné na trhu, které jsou vybaveny technologií Intelligent Auto-Clean, která roztočí motor v opačném směru a pomáhá tak hloubkově čistit filtry. Sada pro péči je součástí balení.


VENTURIHO TRYSKA
Největší novinka ve světě stylingu! Exkluzivní pantentovaná tryska GAMA Star Shape byla speciálně navržena pro práci na jemných vlasech a citlivé pokožce hlavy. Replikuje sílu Venturiho efektu a přitom jemně rozděluje proud vzduchu zcela rovnoměrně pro lepší ochranu jemných vlasů. Stejná síla, jemnější působení.

DVĚ PROFESIONÁLNÍ DVOUVRSTVÉ TRYSKY
Dvě tradiční trysky byly navrženy s dvouvrstvým designem,vytvářejícím mezi nimi vzduchový polštář, která zabraňuje přehřátí vnější vrstvy. Také mají inovativní magnetické připojení a mechanický háček. Byly navrženy tak, aby umožnily stylistovi pracovat hbitým a pohodlným způsobem, umožnily snadnou výměnu při praci a zároveň fixovaly polohu trysek, aby se při fénování nehýbaly.

HLUBOKÝ DIFUZÉR
Rozptyluje teplý vzduch na velké plochy a zabraňuje tak poškození vlasové kutikuly. Chrání kudrnaté vlasy před krepatěním a je navržen tak, aby si poradil s objemnými vlasy. 

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: