Popis:

Sun Gold je sluneční řada určená pro výživu vlasů vystavených slunečnímu záření a mořské soli. Je vyrobena ze vzácných výtažků z Aloe Vera, obnovuje a zklidňuje vlasy.

 

Sada obsahuje:

Absolute Fluid 200 ml

Přípravek na vlasy i tělo s obsahem 90 % Aloe Vera. Aplikuje se během dne nebo po dni stráveném na pláži nebo v bazénu. Příjemně parfemovaný, bez alergenů. Dává příjemný pocit svěžesti, chrání vlasy i pokožku před agresivními vlivy způsobenými slunečním zářením, mořskou soli a chlórem. Snadné a rychlé použití. Nemastí a nezatěžuje vlasy. Neobsahuje UV filtry.

Použití:

Pozor nepoužívejte na poraněné části. Sprejujte podle potřeby během dne na vlasy i na tělo. Neoplachujte. Přednosti: hydratace, osvěžení, čištění, zklidnění pokožky, dodává minerály, výživu.

 

Feeling Hair Shampoo 200 ml

Šampon k častému mytí při pobytu na pláži či v bazénu. Jemně čistí, odstraňuje zbytky soli a chlóru. Výtažky z Aloe Vera a vranečku /růže z Jericha/ společně zajišťují zklidnění a hydrataci pokožky i vlasů, kterým dodávají lesk a zdravý vzhled.

 

Použití:

Aplikujte na mokré vlasy. Vmasírujte a důkladně vypláchněte. Postup dle potřeby zopakujte.

 

Feeling Hair Mask 200 ml

Díky svému lehkému složení proniká hluboko do vlasových vláken bez jakéhokoliv zatížení. Extrakty z Aloe Vera a vranečku /růže z Jericha/ vyživují a hydratují i velmi namáhané vlasy. Uzavírá povrch poškozených vlasů, čímž eliminuje statickou elektřinu a dodává vlasům okamžitý hedvábný vzhled. Rychlé a snadné použití bez doby působení, bez oplachování. Ideální po dni stráveném na pláži nebo v bazénu.

Použití:

Aplikujte po umytí vlasů šamponem Feeling Hair. Pročesejte a pokračujte ve vysoušení.  

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: