Ultrazesvětlující melírovací prášek je dokonalým kompromisem mezi zesvětlováním a ochranou vlasových vláken. Melír zesvětlí vlasy až o 9 odstínů, zatímco obsažený cukr chrání vlasy. Přípravek obsahuje polyamid-cukrový komplex, směs oligosacharidů a aminokyselin, které chrání a ošetřují vlasy během zesvětlování, aniž by ovlivnily výsledek zesvětlení. Vlasy jsou zesvětlené až o 9 odstínů, zůstávají měkké, lesklé a regenerované.

 

Obsah: 500 g

 

Použití:

V plastové misce smíchejte 30 g melírovacího prášku se 60 ml krémového oxidu Green Light 10, 20, 30 nebo 40 V podle požadované síly zesvětlení /poměr míchání je 1 : 2/. Aplikujte štětcem na vybrané partie vlasů.

 

Doby působení jsou orientační a odvíjejí se od požadované úrovně zesvětlení: Při běžném zesvětlování 10 – 15 minut, při silném zesvětlení a pramíncích 15 - 30 minut.

 

Upozornění: Vyvarujte se kontaktu s očima – v případě zasažení očí okamžitě opláchněte a vyhledejte odbornou lékařskou pomoc. Nevdechujte. Používejte vhodné rukavice. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pouze pro profesionální použití.  

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: