Obsah: 500 ml

 

Popis:

Vysoce účinný modrý bezprašný melír s extrémní ochranou a hydratací. Dokonalý kompromis mezi zesvětlováním a ochranou vlasových vláken. Melírovací prášek zesvětluje vlasy až o 9 stupňů, zatímco polyamidový cukr vytváří jejich ochranu. I po zesvětlení až o 9 stupňů vlasy zůstávají měkké, lesklé a vyživené.

 

Použití:

Smíchejte v poměru 1:2 v plastové misce melírovací prášek /30 g/ a krémový oxidant Compagnia Del Colore 10, 20, 30 nebo 40 V /60 g/. Směs aplikujte pomocí štětce na partie vlasů, které potřebujete zesvětlit. Doba působení závisí na požadované úrovni zesvětlení, je pouze orientační a průběh zesvětlování je nutné kontrolovat:

-            Při běžném zesvětlování 10 – 15 minut

-            Při silném zesvětlování a melírování pramenů 15 – 30 minut.

 

Upozornění:

Zabraňte kontaktu s očima, v případě kontaktu okamžitě opláchněte a vyhledejte odbornou lékařskou pomoc. Nevdechujte. Používejte vhodné rukavice. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pouze pro externí a profesionální použití. Složky a jejich funkce: Speciální vzorec obsahuje polyamidový cukr, směs oligosacharidů (cukrovou složku komplexu), které tvoří strukturu podobnou mřížce, která zachycuje a zadržuje vodu, která se běžně vyskytuje ve vlasech a zabraňuje jejich vysychání. Aminokyseliny mají výživný účinek, který zamezuje ztrátě elasticity, která může nastat během zesvětlování a chrání keratinovou strukturu vlasů. Polyaminový cukr působí v součinnosti s rostlinným olejem, který chrání pokožku před agresivními činidly během procesu zesvětlování, zajišťuje vždy perfektní zesvětlení a chrání přirozenou strukturu vlasů. Výsledkem je odstraněný pigment z vlasů, které jsou i po zesvětlování lesklé, měkké a regenerované.  

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: