Univerzální prací prášek na všechny druhy prádla s příjemnou vůní. Spolehlivě odstraní už při nízkých teplotách nečistoty jako jsou např. skvrny od krve, vajec, nápojů a jídel. S funkcí Anti Calc chrání pračku před korozí a vodním kamenem.

ZAFÍR je univerzální enzymatický prací prostředek se sníženým obsahem fosfátů pro praní všech druhů prádla při teplotách 30 - 90°C. ZAFÍR je určen pro všechny typy praček i pro ruční praní. Díky obsahu bio-aktivní přísady je ZAFÍR účinný v širokém rozsahu teplot a spolehlivě odstraňuje při teplotách 40 - 60°C nečistoty bílkovinné povahy, jako jsou např. skvrny od krve, vajec, potu a jiných nápojů a jídel.

Dávkování:
Pro ruční praní a vířivé pračky dávkujte 5 - 8g/l vody v závislosti na její tvrdosti a intenzitě znečištění prádla. Do automatických praček dávkujte do bubnu dle tabulky:

TVRDOST VODY (N) 4 kg BĚŽNĚ ZNEČIŠTĚNÉHO PRÁDLA (pouze hlavní praní)
0 - 7 (měkká) 100g
7 - 14 (středně tvrdá) 125g
14 - 21 (tvrdá) 150g
21 a více (velmi tvrdá) 170g

Obsah: 10 kg

Složení:

plnidlo ≥ 30 %, uhličitan sodný, dikřemičitan sodný < 5 %, anionaktivní povrchově aktivní látky, neionogenni povrchově aktivní látky, sodné mýdlo, metakřemičitan, bentonit < 5 %, kyselina citronová, fosforečnan, enzym, parfém, limonene, hexyl cinnamaldehyde

K tomuto zboží nabízíme

2 dalších produktů ve stejné kategorii: