Revoluční ochranný a pečující krém, který v kombinaci s barvící nebo zesvělující směsí má trojí účinek na pokožku hlavy i na vlasy. Obsahuje vzácné složky, jako je kokosový olej, pantenol, želatina, extrakt z aloe vera a granátového jablka, které chrání pokožku před podrážděním a zarudnutím, potlačuje vůni amoniaku při míchání a nanášení barvy, a zároveň chrání pokožku i vlasy.

Tento přípravek s trojím účinkem přináší úžasný efekt. Chrání pokožku i vlasy, aniž by ovlivnil výsledek barvení nebo zesvětlení, vlasy jsou zdravé a vitální.

Hodnota pH 3,5 - 4,0

 

Použití:

Smíchejte s barvou nebo melírem v poměru 6 : 1 (50 g barvy + 75 ml oxidu = 125 g směsi. Celkové množství směsi vydělíme 6 a získáme množství krému POTION cca 20 g, které přidáme do směsi.) Pokračujte v běžné aplikaci barvy nebo melíru.  

Obsah: 400 ml

Složení:

AQUA (WATER, EAU), CETEARYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GLYCERIN, CETRIMONIUM CHLORIDE, MALTODEXTRIN, PANTHENOL, POLYAMINO SUGAR CONDENSATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BISABOLOL, NIACINAMIDE PUNICA GRANATUM EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER / LEAF / STEM EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGNANCE). <NG70251>

K tomuto zboží nabízíme

9 dalších produktů ve stejné kategorii: