Čistící bahno s rostlinnými zrníčky je přírodní antimykotická kůra, která odstraňuje nečistoty z pokožky hlavy a vlasů a účinně zamezuje tvorbě lupů a kožního mazu. Má intenzivní čistící, regenerační a posilující účinky, vlasy zanechává zdravé a lesklé. Jde o produkt s více účinky, který splňuje potřebu ošetřit vlasy snadno a rychle na profesionální úrovni. Je určen do kadeřnických salonů i pro domácí péči. Pink Mud je čistící přípravek 3 v 1 s obsahem rostlinných zrníček. Působí jako přirozený peeling, odstraňuje nečistoty z pokožky hlavy a vlasů, pomáhá při specifických ošetřeních po vysoušení vlasů nebo pro odstranění problémů s lupy či seborei /zvýšená funkce mazových žláz/. Může se použít jako lehký peeling na celé tělo. Má intenzivní regenerační účinky. Osvěžuje unavené vlasy a zabraňuje podráždění pokožky hlavy. Matným vlasům dává vitalitu a lesk. Lupy viditelně mizí, kožní maz se reabsorbuje a odstraňuje, pokožka hlavy je zdravější a pevnější. Péče o vaše vlasy nebyla nikdy tak snadná, rychlá a zábavná.

Obsah: 250 ml 

Použití:

25–30 gramů přípravku aplikujte do mokrých vlasů. Naneste na pokožku hlavy a pomocí kartáče rozčešte po délce. Masírujte 2–3 minuty. Pečlivě vymyjte teplou vodou a pokračujte v tvorbě požadovaného účesu.

Složení:

AQUA (WATER), KAOLIN, CETEARYL ALCOHOL, PEG-7 GLYCEDRYL COCOATE, GLYCERIN MALTODEXTRIN, COCOS NUCIFERA (COCONUT)OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SHELL POWDER, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SHELL POWDER, CERA ALBA (BEESWAX), CETRIMONIUM CHLORIDE, PIROCTONE OLAMINE, TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE, DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PENOXYETHANOL, CI 16185 (ACID RED 27), PARFUM (FRAGNANCE).

VIDEO K POUŽITÍ PINK MUD!

K tomuto zboží nabízíme

13 dalších produktů ve stejné kategorii: