Roll on na bázi kmenových buněk pro podporu růstu vlasů. Výtažky z kmenových buněk rostlin dezinfikují pokožku hlavy, účinně odstraňují nečistoty, regenerují a obnovují tkáň pokožky, podporují tvorbu a růst vlasů. S obzvlášť jemným složením, které díky použití emulgátorů z cukru a rostlin, je dokonalým ošetřením i pro ty nejcitlivější typy pokožky.

 

Aktívní složky:  

Biologický konopný olej – známý pro své přirozené antioxidační a zklidňující účinky.

Sorbitol – zaručuje vynikající hydratační vlastnosti.

Olej z hroznových semen – ideální proti stárnutí buněk, se svými změkčující účinky působí jako regulátor mazu.

Použití:

 - jednorázová dávka roll-on, která se snadno aplikuje

- po navlhčení pokožky hlavy vodou, naneste přípravek na celou pokožku hlavy a nechte působit 3 minuty, před opláchnutím lehce promasírujte

Tipy pro použití: k aktivaci výrobku není nutná silná masáž, čímž by    jste podráždili pokožku hlavy. Micely jsou schopny zachytit nečistoty, které budou odstraněny jemnými pohyby.

Obsah: 6 x 15 ml

Složení:

Sorbitol, Isopropyl palmitate, Aqua [Water], Glycerin, Isopropyl myristate. Vitis vinifera (Grape) seed oil, Caprylic/capric triglyceride. Isododecane, Sucrose laurate. Sucrose stearate, Cannabis sativa seed oil, Parfum [Fragrancel. Phenoxyethanol. Neopentyl glycol diethylhexanoate, Menthol, Ethylhexylglycerin, Crithmum maritimum extract.

 

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: