Energizující esence je obsažená v meristemových kmenových buňkách jako vodní roztok, používaný ve spojení s Meristema Refreshing Therapy terapií, zlepšuje růstové faktory a produkci buněčné energie. Zhutnění kůžičky a zlepšení struktury vlasu s bohatou směsí minerálů, díky tomu jsou vlasy odolnější vůči každodenního stresu.  

Aktivní složky:

Mallow – listová voda, známá složka pro své uklidňující a změkčující vlastnosti používá se jako nosič účinné látky.

Fermentované chilli papričky – snižují záněty a optimalizují krevní oběh, přispívá k zlepšení zdraví pokožky hlavy.

5 základních minerálů – hořčík, měď, železo, zinek, kvas a křemík odpovědný za buněčnou funkci, zlepšují nutriční kapacitu vlasů.

 

Použití:

Refreshing Therapy + Energizing Essence - v případě, že jste zpozorovali zeslabování vlasů přecitlivělostí pokožkoy hlavy, vypadáváním vlasů a lámání vlasů smíchejte Refreshing Therapy s Energizing Essence, kontrolujte rysku vyznačenou na zadní straně láhve - použijte speciální kapátko k nasátí přípravku a aplikujte přímo do Refreshing Therapy, dbejte na dodržení správné dávky uvedené na zadní straně lahvičky. Směs protřepejte a použijte speciální nadstavec = trysku pro aplikaci na pokožku hlavy. Neoplachujte.

Obsah: 30 ml

Složení:

Malva sylvestris (Mallow) leaf water. Saccharomyces/capsicum annuum fruit ferment filtrate, Saccharomyces/copper ferment, Saccharomyces/iron ferment. Saccharomyces/magnesium ferment, Saccharomyces/ silicon ferment. Saccharomyces/ zinc ferment. Leuconostoc/ radish root ferment filtrate. Aqua [Water], Ethylhexylglycerin, Tetrasodium glutamate diacetate. Phenoxyethanol

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: