Oster Blade Wash je čistící roztok pro čištění hlav elektrických stříhacích strojků. Dokonale vyčistí veškeré stříhací nože. Roztok umyje mastnou špínu, vypláchne nečistoty a kousky chlupů uvízlých mezi horním a spodním nožem stříhací hlavy a současně stříhací hlavu konzervuje.

Použití: Za chodu strojku ponořte do roztoku a nechejte odplavit nečistotu. Upozornění: Nenechávejte na slunci. Nevystavujte teplotě vyšší 40oC. Uchovávejte mimo dosah dětí.  

 

DOPORUČENÝ POSTUP PŘI PÉČI O STŘÍHACÍ STROJKY:

Před prvním použitím je nutné očistit novou zakonzervovanou stříhací hlavu. Pro první i další čištění stříhací hlavy je vhodné použít čistící roztok Blade Wash, který nalijeme do mělké misky. Do tohoto roztoku ponoříme za  chodu strojku stříhací hlavu /nikdy neponořujte elektrickou část strojku!/ a několik vteřin v tomto roztoku stříhací hlavu strojku necháme propláchnout. Před každým použitím stříhacího strojku kápněte Oster olej na obě plochy stříhacích nožů a nechte pár vteřin v chodu, aby se olej rovnoměrně dostal na celé stříhací plochy. Tímto způsobem se maže hlava stříhacího strojku podle potřeby i v průběhu stříhání. Pro zjednodušení můžete použít i Kool Lube olej s chlazením ve spreji.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: