Vlasy ADHEXIVE jsou naprostým převratem mezi prodlouženými vlasy. Není potřeba žádných přístrojů nebo tepla, což je faktor, který nenarušuje vlastní vlasy Vašich zákazníků. Vlasový pás se rozdělí na cca 3cm pásečky, na kterých je na silikonové straně speciální vlasová lepenka. Vlasové pásky se aplikují po párech tzv. sandwich systémem. Na hlavě zákaznice se oddělí pruh vlasů a jedna páska přijde z vrchu a druhá se přiklopí zdola, tím se vytvoří již zmíněný sandwich. Plus je ten, že váha nastavovaných vlasů je rovnoměrně rozložena, takže vlastní vlasy zatěžuje minimálně. Spoje jsou opravdu neviditelné.

 

Odstíny k dispozici: 1B, 2, 4, 8, 12 a 14 Zvolený odstín uveďte do Poznámky ve Vaši objednávce! Zde ke shlédnutí instruktážní video

 

Upozornění: Dovolujeme si upozornit naše zákazníky, že pokud si při zakoupení SO.CAP vlasů nenakoupí i základní SO.CAP péči /šampon, masku a antistatik sprej/, nebude na případné reklamace vlasů brán zřetel. Tato pečující řada je vytvořena speciálně pro SO.CAP vlasy, dodává jim potřebnou výživu, hydrataci, regeneraci a zabraňuje jejich zacuchávání nebo zadredování. Při zakoupení vlasů zákazník zároveň obdrží písemné pokyny „Péče o prodloužené vlasy“ určené pro koncového spotřebitele.

 

DOPORUČENÁ PÉČE:

Šampon na prodloužené vlasy So.Cap Anti-static 500 ml

Šampon na dlouhé vlasy So.Cap 500 ml

Šampon na suché a poškozené vlasy So.Cap 500 ml

Restrukturalizační maska na prodloužené vlasy SoCap. 500 ml

Regenerační sprej na prodloužené vlasySo.Cap sblock 250 ml

Sprej pro snadné rozčesávání prodloužených vlasů So.Cap Anti-static Spray 250 ml  

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: