Odstín: 20 - VERY LIGHT ULTRA (ultra blond)

Vlasy SO.CAP original Eclectica jsou vlasy k prodloužení zakončené keratinovým spojem.

Délka 50 - 55 cm. 1 pramen = 0,75 g. 25 pramenů v 1 balení. Vlasy SO.CAP original ECLECTICA jsou vlasy pro náročnější klientky, které se zajímají o novinky v módě a lpí na vysoké kvalitě, kterou jim vlasy ECLECTICA zaručují. Jde o nejkvalitnější  vlasy, které procházejí přísnou kontrolou a zvláštní péčí při výrobě. Délky vlasů jsou ručně vybírány, aby byly stejně dlouhé a kvalitní. Nejdůležitější vlastností vlasů ECLECTICA je zářivý lesk a kvalita. Vlasy užívané SO.CAP original pro prodloužení vlasů jsou 100% přírodní a pocházejí z Indie. Volba použití indických vlasů vychází ze skutečnost, že evropské a čínské vlasy se nehodí pro požadované použití. Evropské vlasy, většinou pocházející ze severních zemí, jsou velmi křehké a tenké, a k tomu již často chemicky ošetřované /zesvětlené, barvené nebo po trvalé ondulaci/. Čínské vlasy jsou oproti evropským příliš silné, což není slučitelné s našimi vlasy.

Náš tip: Při nákupu vlasů SO.CAP Eclectica máte dopravu ZDARMA!

Upozornění: Dovolujeme si upozornit naše zákazníky, že pokud si při zakoupení SO.CAP vlasů nenakoupí i základní SO.CAP péči /šampon, masku a antistatik sprej/, nebude na případné reklamace vlasů brán zřetel. Tato pečující řada je vytvořena speciálně pro SO.CAP vlasy, dodává jim potřebnou výživu, hydrataci, regeneraci a zabraňuje jejich zacuchávání nebo zadredování. Při zakoupení vlasů zákazník zároveň obdrží písemné pokyny „Péče o prodloužené vlasy“ určené pro koncového spotřebitele.

DOPORUČENÁ PÉČE: Šampon na prodloužené vlasy So.Cap Anti-static 500 ml Šampon na dlouhé vlasy So.Cap 500 ml Šampon na suché a poškozené vlasy So.Cap 500 ml Restrukturalizační maska na prodloužené vlasy SoCap. 500 ml Regenerační sprej na prodloužené vlasy So.Cap sblock 250 ml Sprej pro snadné rozčesávání prodloužených vlasů So.Cap Anti-static Spray 250 ml

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: