Šampon na mastné vlasy BBcos Green Care Essence  s výtažky citrónu, rozmarýnu, levandule a máty.  Ve vyvážené kombinaci s propolisem jsou aktivními složkami šamponu a poskytují speciální péči mastným vlasům a vlasové pokožce. Šampon jemně a důkladně čistí vlasy i vlasovou pokožku a pohlcuje přebytečný kožní maz. Vlasům poskytuje měkkost a hebkost.

Účinek: důkladně čistí a absorbuje přebytečný maz, dodává vlasům hebkost.

Vegánské složení bez parabenů.

Aktivní látky:

- mentol

- extrakt z citrónu

- extrakt z levandule

- extrakt z rozmarýnu

- extrakt z šalvěje

- extrakt z propolisu

Obsah: 1000 ml

 

Použití:

Šampon aplikujte na mokré vlasy, vmasírujte jej do vlasů i vlasové pokožky a nechejte několik minut působit. Poté vlasy opláchněte a postup zopakujte ještě jednou. Znovu důkladně vymyjte a pokračujte v další úpravě vlasů.

Složení:

Aqua [Water], Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Sodium PCA, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract, Citric acid, Menthol, Panthenol, Citrus limon peel extract [Citrus medica limonum (Lemon) peel extract], Lavandula angustifolia (Lavender) flower extract, Salvia officinalis (Sage) leaf extract, Zinc lactate, Propolis extract, Glycol distearate, PEG/PPG-14/4 dimethicone, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum [Fragrance], PEG-40 hydrogenated castor oil, Methylchloroisothiazolinone, Cocamide MEA, Methylisothiazolinone, Tetrasodium EDTA, Propylene glycol.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: