Šampon na jemné vlasy Palco Germology Volume & Force 250 ml
    Šampon na jemné vlasy Palco Germology Volume & Force 250 ml
  • AKCE
  • -75,00 Kč

Šampon na jemné a křehké vlasy, kterým dodává objem a posiluje jejich strukturu. S čočkovými výhonky a kukuřičným olejem.

 

Použití:

Aplikujte na mokré vlasy, pečlivě vmasírujte a nechejte 1 minutu působit. Poté důkladně vypláchněte. Dle potřeby postup znova zopakujte.

Obsah: 250 ml

Složení:

AQUA (WATER), AMMONIUM LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGNANCE), LAURYL LACTATE, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERIN, CALCIUM PANTHOTHENATE, ZEA MAYS OIL (ZEA MAYS (CORN) OIL), TILIA TOMENTOSA BUD EXTRACT, CITRIC ACID, LENS CULINARIS SEED EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, ASORBIC ACID

 

PALCO GERMOLOGY

Z vegetace naší krajiny a našich zemědělských a kuchyňských tradic sbíráme semena, která nám dávají kvalitní výhonky. Organická semínka a výhonky jsou inovativními přísadami nové řady GERMOLOGY pro zdraví a krásu vlasů: Všechny produkty obsahují více než 98 % surovin přírodního původu. Bez obsahu SLS, SLES, parabenů i syntetických barviv. Samozřejmostí jsou žádné přísady živočišného původu. Vůně s velmi nízkým obsahem alergenů.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: