Regenerační šampon se 7 tajemstvími krásy ukrytých v pokladnici energie a pohody. Vlasy a pokožka hlavy jsou poklad, který je třeba uchovat a opečovávat.

Revival 7 v 1 je ideální multifunkční regenerační šampon na všechny typy vlasů. Krémová opojná emulze vlasy obalí, jemně je omyje a posílí poškozené oblasti. Synergická kombinace bambuckého másla a panthenolu dává život 7 okamžitým účinkům pro regeneraci a ochranu neobyčejně zářivých vlasů.

Určený pro ženy i muže. 

Účinky šamponu:

1. čistí

2. vyživuje

3. hydratuje

4. okyseluje

5. ukázní

6. posiluje

7. rozjasňuje

Použití:

Aplikujte přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Pečlivě vmasírujte a opláchněte vodou. V případě potřeby postup opakujte.

INGREDIENCE:
Aqua (Water), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Propylene glycol, Sodium cocoamphoacetate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Cetyl palmitate, Butyrospermum parkii (Shea butter, Starch acetate, Glycol distearate, Panthenol, PEG-8 oleate, Beheneth-10, Polyquaternium-10, PEG 7 glyceryl cocoate, Polyquaternium-44, Lactic acid, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydroxypropyl methylcellulose, Glyceryl stearate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan gurn, Cocamide MEA, Hydrogenated castor oil, Benzophenone-4, Parfum (Fragrance). Imidazolidinyl urea, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Tetrasodium EDTA

Obsah: 250 ml

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: