Šampon s aktivní složkou Capixyl proti vypadávání vlasů s vegánským složením. Spolehlivě odstraňuje usazeniny z pokožky hlavy a vlasů. Mentol a mátový olej mají dlouhotrvající chladivý a stimulační účinek na pokožku hlavy Pokud je šampon pravidelně užíván, podporuje se mikrocirkulace. Poskytuje dodatečnou vlhkost.

Vegánské složení bez silikonů i parabenů.

Účinná látka CAPIXYL je kombinací tetrapeptidu a extraktu z červeného jetele. Tetrapeptid má pozitivní vliv na vlasové folikuly. Extrakt z červeného jetele je bohatý na biochanin A a stimuluje pokožku hlavy k obnově bílkovin, což posiluje ukotvení vlasů a má tak prokazatelný účinek proti vypadávání vlasů.

Použití:

Aplikujte na vlhké vlasy. Jemně masírujte a poté důkladně opláchněte.

Obsah: 251 ml

Složení:

AQUA, SODIUM, LAURETH SULFATE, SODIUM COCOSULFATE, GLYCERIN, GLYCERETH-2 COCOATE, COCAMIDE DEA, SODIUM CHLORIDE, MENTHOL, MENTHA ARVENSIS HERB OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS LEAF OIL, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT, ISOPROPYL ALCOHOL, MENTHA PIPERITA OIL, DEXTRAN, POLYQUATERNIUM-10, CITRIC ACID, SODIUM ACETATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: