Compagnia Del Colore Volume Crackling Fizz je zábavně praskající pěna na jemné i všechny typy vlasů, umožňuje neuvěřitelnou fixaci, strukturu, lesk a objem vlasů. Obsahuje extrakty z Aloe Vera, hrušky a melounu, které vlasy vyživují, a revitalizují a zároveň jim dodává flexibilitu a potřebnou hydrataci.

Stupeň fixace: 4/10

Aktivní výtažky:

- Aloe Vera

- hruška

- meloun

Bez parabenů, bez silikonů.

Použití:

Před použitím pěnu důkladně protřepejte po dobu 10 – 15 sekund. Držte nádobu ve svislé poloze a naneste si přiměřené množství pěny do dlaní. Rozetřete ji rovnoměrně do vlhkých nebo suchých vlasů a pokračujte ve tvorbě požadovaného účesu.

Obsah: 200 ml

Upozornění: 

Nádoba je pod stálým tlakem. Chraňte před přímým sluncem. Nevystavujte teplotám nad 50´C. Během skladování a používání chraňte před otevřeným ohněm, zdroji tepla a el. spotřebiči v provozu. Vyprázdněnou nádobu nepropichujte ani nevhazujte do ohně. Nekuřte, nestříkejte do očí ani nevdechujte. Skladujte mimo dosah dětí. Nestříkejte na poraněnou a podrážděnou pokožku.

Složení:

AQUA (WATER), BUTANE, ALCOHOL DENAT, PROPANE ISOBUTANE SORBITOL VP/VA COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS MELO (MELON) FRUIT EXTRACT PYRUS COMMUNIS (PEAR) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE IMIDAZOUIDINYL UREA, PARFUM FRAGRANCE) PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYQUATERNIUM-4 PPG-26-BUTETH 26, TRIETHANOLAMINE HEXYL CINNAMAL.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: