Silněfixační pěnové tužidlo na všechny typy vlasů. Vlasům dodává kondici, objem, posiluje je, nadzvedává a dává jim smyslnost, chrání je před teplem. Obsahuje směs extraktů z hroznového vína, brusinek a Aloe Vera, která revitalizuje vlasy a poskytuje jim hydrataci.

Použití: Před použitím důkladně protřepejte, podle potřeby aplikujte na mokré nebo suché vlasy a pokračujte v tvorbě účesu.

Obsah: 250 ml

Upozornění: 

Nádoba je pod stálým tlakem. Chraňte před přímým sluncem. Nevystavujte teplotám nad 50´C. Během skladování a používání chraňte před otevřeným ohněm, zdroji tepla a el. spotřebiči v provozu. Vyprázdněnou nádobu nepropichujte ani nevhazujte do ohně. Nekuřte, nestříkejte do očí ani nevdechujte. Skladujte mimo dosah dětí. Nestříkejte na poraněnou a podrážděnou pokožku.

Složení:

AQUA (WATER), BUTANE, PROPANE, VP/VA COPOLYMER, ISOBUTANE, VACCINUM, MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BENZYL ALCOHOL, C. I. 42090 (FD&C BLUE 1), COCAMIDOPROPYL BETAINE, CYCLOPENTASILOXANE, IMIDAZOUDINYL UREA, PANTHENOL, PARFUM (FRAGNANCE), PEG/PPG-14/4 DIMETHICONE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-28, POLYQUATERNIUM-4, POLYQUATERNIUM-7, PROPYLENE GLYCOL, PVP, HEXYL CINNAMAL

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: