Pěnové tužidlo na vlasy bez aerosolu s aktivní složkou Capixyl™ má zpevňující účinek. Napomáhá řídnoucím vlasům vypadat hustěji. Pěna obalí vlasy jako lešení a dodá jim bezchybně krásný tvar. Jednotlivé vlasy se zahušťují a ziskávají strukturu a objem. Pěna zajišťuje styling bez zatížení vlasů.

Veganské složení, bez parabenů a silikonů.

Účinná látka CAPIXYL je kombinací tetrapeptidu a extraktu z červeného jetele. Tetrapeptid má pozitivní vliv na vlasové folikuly. Extrakt z červeného jetele je bohatý na biochanin A a stimuluje pokožku hlavy k obnově bílkovin, což posiluje ukotvení vlasů a má tak prokazatelný účinek proti vypadávání vlasů.

Obsah: 151 ml

Použití:

V závislosti na délce vlasů odeberte množství přibližně o velikosti lískového oříšku a rozetřete pěnu od kořínků ke konečkům do ručníkem vysušených vlasů. Poté vyfénujte a vytvořte požadovaný účes.

Složení:

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, C12-15 PARETH-12, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PVP, DEXTRAN, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM ACETATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: