Vyživuje, definuje a dodává novou vitalitu vlnitým a nepoddajným vlasům, kterým dodává usměrnění, vitalitu a plnost. Přírodní výtažky z granátového jablka, bambusu, lněného semínka a aloe působí v součinnosti s hydrolyzovanými proteiny z pšenice a mandlí společně s rostlinnými oleji. Výsledkem jsou vyživené, posílené, revitalizované a upravené vlasy.

 Použití:

Pro ochranu a definici vln naneste na mokré vlasy a poté vysušte. Pro usměrnění vln aplikujte na suché vlasy a upravte účes podle potřeby.

Obsah: 125 ml

Složení:

AQUA (WATER), VP/VA COPOLYMER, DICAPRYLYL CARBONATE, POLYQUATERNIUM-37, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, PASSIFLORA EULIS SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED SWEET ALMOND PROTEIN, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, LINUM USITATISSIUM (LINSEED) SEED EXTRACT, SASA KURILENSIS LEAF/STEM EXTRACT, C12-13 PARETH-23, C12-13 PARETH-3, DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHILCONE COPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC BENZOATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, PARFUM (FRAGNANCE) <NG60502>

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: