Aktivní regenerační látky obsažené v produktu Liquid  Cristals dodávají narušeným a křehkým vlasům hedvábný efekt, objem a lesk. Tento vysoce regenerační tekutý přípravek s extrakty z lněných semínek dodává vlasům velké množství přírodních minerálních látek. Po jeho použití jsou vlasy hladké, lesklé, velmi dobře se rozčesávají a snadno se tvarují. Tekuté krystaly výrazně snižují vypadávání vlasů a třepení konečků. Zároveň dodávají vlasům příjemnou vůni a neutralizují okolní pachy. Jsou vhodné pro všechny typy vlasů, zvláště pro narušené a oslabené.

Použití:

Velmi malé množství přípravku rozetřete v dlaních a vtírejte rukama podle potřeby do jednotlivých pramenů nebo jen do konečků vlasů po umytí na vlhké nebo suché vlasy. Poté pokračujte s úpravou vlasů obvyklým způsobem. Neoplachujte! Můžete přimíchat několik kapek do barvící či melírovací směsi.

Obsah: 100 ml

Složení:

CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, PARFUM (FRAGNANCE), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BENZYL SALICYLATE, BUMETRIZOLE, HYDROXYCITRONELLAL, LINUM USITATISSIMUM SEED OIL (LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL), CI 47000 (D&C YELLOW 11), CI 26100 (D&C RED N´17)

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: