Pro zvýšení účinků celé kůry EMPHASIS – dosažení dokonalé restrukturalizace vlasů a zesílení celkové relaxační akce, pokračujte botoxový vlasový rituál aplikací kondicionéru Plumping Conditioner. Je to zázračný antistresový prostředek, který dodává vlasům, vaší mysli i duševnímu stavu celkově neuvěřitelnou novou energii. Detoxikační vlastnosti utěsní kutikuly a obnoví správnou hydrataci vlasů.

 

Hlavní složky:

- mořský kolagen

- kyselina hyaluronová

- fermentovaná voda z rýže

 

Bez obsahu parabenů, soli a silikonu.

 

Obsah: 1000 ml

 

Použití: naneste kondicionér na vlhké vlasy a jemně promasírujte po celé délce vlasů. Ponechte působit několik minut, poté opláchněte A pro dosažení optimálních výsledků celé ozdravné kůry pokračujte posledním krokem ošetření vlasů.

Složení:

Aqua [Water], Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Glycerin, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Oryza sativa (Rice) extract, Sodium hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Hydrolyzed collagen, Glyceryl caprylate/caprate, Isopentyldiol, Polyquaternium-80, Didecyldimonium chloride, Hexyl cinnamal, Caprylyl glycol, Titanium dioxide, Diphenyl dimethicone, C15-19 alkane, Methylpropanediol, Parfum [Fragrance), Linalool, Isopropyl alcohol, Citric acid, Caprylic/capric triglyceride, Bis-Ethylisostearylimidazoline) Isostearamide.

 

Regenerační řada EMPHASIS:

 

Krása je ve vaší přirozenosti, přirozenosti je vaše krása.

Rituály jsou záchranným lanem uprostřed oceánu v případě neočekávaných událostí. Dodávají bezpečnost a energii těm, kteří se zdají být ztracení a pomáhají znovu získat dva nejcennější zdroje energie, lásku k sobě samým a čas. Toto je jasná a vzácná filosofie, která vyžaduje neustálou péči o sebe samého v každém okamžiku našich životů a nutnost udělat si čas na to, abychom mohli sami sebe milovat. Toto není pouze otázkou kvantity ale hlavně kvality našeho času, který věnujeme sami sobě. Koncept tohoto záměru je vyjádřen ve výběru kosmetických produktů, které používáme, rituál pak za nás dokončí zbytek.

Naladit svou duši na tu správnou strunu znamená znovu nabýt svou svobodu a znovu objevit svou vnitřní krásu. EMPHASIS Yao-Tech produktová řada se zrodila na těchto základech, na základech wellness rituálu, který nám dává sílu být tím člověkem, kterým chceme být.

S rovnováhou v naší duši se nám vrací naše vitální síla. Se zdravou pokožkou hlavy nám naše vlasy znovu začnou zářit. S YAO-Tech produktovou řadou se nám naše krása vrátí zpět do života.

 

YAO-TECH věda a technologie. Seznamte se s velkou moudrostí a tradicí.

Příběh žen z „vesničky dlouhých vlasů“ v srdci hor jižní Číny vzbudil zájem výzkumných pracovníků LAB37. Tato vesnička se dostala i do Guinessovy knihy rekordů jako kraj, kde žijí ženy s nejdelšími vlasy na světě. Vlasy těchto vesničanek jsou přes dva metry dlouhé a zůstávají černé, zdravé a lesklé i ve starším věku. Vzhled žen z vesničky v čínských horách má silnou symbolickou hodnotu pro kulturu tohoto místa, poněvadž podle staré čínské tradice jsou jejich dlouhé a lesklé vlasy nejvzácnějším aktivem, které symbolizuje dlouhověkost, bohatství a štěstí. Celé tajemství jejich mimořádných vlasů je obsaženo v pradávném rituálu, který se po celá tisíciletí dědí z generace na generaci, a to je mytí vlasů v šampónu, který obsahuje fermentovaný extrakt z rýže.

 

LAB37 výzkumné oddělení se rozhodlo prozkoumat výhody technologie hyper-fermentace rýže. Byla provedena celá řada přísných ex vivo testů, na jejíchž počátku byla enzymatická předúprava rýže ve vodném prostředí tak, aby se uvolnily účinné látky a snížil se obsah sacharidové frakce, která podporuje fermentaci rýže ve vodě. Dále následovala integrace „sacharomyces cerevisiae“, což je jednobuněčný organismus patřící do kategorie kvasinek, transformuje cukernou frakci rýžové vody do post-biotického komplexu, bohatého na aktivní složky, které prospívají vlasovému vláknu.

 

Antioxidační účinky: + 20 %

Obsah proteinů : + 61 %

Obsah aminokyselin : + 200 %

 

Pro zvýšení antioxidačních a vyhlazovacích účinků byla YAO-Tech produkt obohacený o kyselinu hyaluronovou a mořský kolagen. Tato mimořádná kombinace látek probouzí klid, vyrovnanost a vitalitu vlasového vlákna: tyto tři aktivní složky dohromady působí na vlasy, jejich morfologii, plní vlasové struktury, restrukturalizují, zvlhčují a vyživují vlasovou strukturu. Dodávají vlasům vitalitu, přirozený lesk a extrémní jemnost s viditelnými výsledky již po první aplikaci  Yao-Tech kůry.

 

Kyselina hyaluronová

Její revitalizační účinky a regenerační vlastnosti z ní dělají velmi dobrého spojence při péči o vlasy. Poskytuje vlasům okamžitý pocit pohody a jemně proniká do srdce vlasového vlákna, odbourává volné radikály. Chrání vlasovou pokožku před vysoušením a obnovuje pružnost vlasového vlákna. Společně s kolagenem má kyselina hyaluronová blahodárné účinky na strukturu vlasů.

 

Mořský kolagen

Je známý hlavně pro své antioxidační vlastnosti. Jeho molekuly hluboce hydratují vlasovou pokožku a zároveň regenerují kmenové buňky vlasových kořínků, posilují a chrání slabé a jemné vlasy. Přítomnost kolagenu ve všech přípravcích regenerační – „botoxové“ kůry YAO-Tech pomáhá zabránit dehydrataci vlasu,  posiluje vlasová vlákna, obnovuje sílu vlasu.

 

EMPHASIS YAO-TECH - wellness rituál

Existuje nerozlučné spojení  mezi pohodou v duši člověka a s tím souvisí i zdraví jeho vlasů. Toto spojení si zaslouží být odhaleno a zachováno.

 

EMPHASIS YAO-TECH ozdravná kůra je však mnohém více, než jen vlasové ošetření. Je to celá linie inspirovaná přírodou, která rozvíjí koncepty přirozenosti a pohody díky své inovativní technologii. Rýžová voda, mořský kolagen a kyselina hyaluronová jsou harmonicky namíchané v koncentrátu vitality a energie, dodávají život a vysoké procento přirozenosti.

Yao-tech je rituál krásy, který vznikl z touhy člověka sladit dohromady vše krásné a dobré tak, že krása není pouze estetický zážitek, ale je to i celkový stav lidské mysli.

Naslouchej své duši

Miluj sebe sama

Starej se o sebe

Tato produktová řada je z více než z 90 % založena na přírodních ingrediencích.

 

Jednoduché ošetření – nekonečný pocit pohody

Emphasis Yao-Tech je ideálním rituálem krásy pro všechny typy vlasů. Tato „botoxová“ kůra se skládá ze čtyř příjemných kroků, které pokud se provedou důsledně a ve správném pořadí, dovolí nám využít všechny výhody a veškerou pohodu obsaženou v jedinečné inovativní Yao-Tech formuli. 

 

YAO-TECH EFFECT ozdravná kůra – vlasový botox obsahuje 4 výrobky

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: