Regenerační a výživný šampon Palco Germology Nutri & Repair 250 ml
    Regenerační a výživný šampon Palco Germology Nutri & Repair 250 ml
  • AKCE
  • -75,00 Kč

Regenerační a výživný šampon na matné, suché a chemicky ošetřené vlasy. Se špaldovými výhonky a olej z pšeničných klíčků.

 

Použití:

Aplikujte na mokré vlasy, pečlivě vmasírujte a nechejte pár minut působit. Poté důkladně vypláchněte. Postup znova zopakujte.

Obsah: 250 ml

Složení:

AQUA (WATER), AMMONIUM LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, LAURYL LACTATE, HYDROLYZED CHESTNUT EXTRACT, PARFUM (FRAGNANCE), sODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN TOCOPHERYL ACETATE, CITRIC ACID, CARAMEL GLYCERIN, TRITICUM VULGARE GERM OIL (TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL), TRITICUM MONOCOCCUM SEED EXTACT, POTASSIUM SORBATE, ASORBIC ACID.

 

PALCO GERMOLOGY

Z vegetace naší krajiny a našich zemědělských a kuchyňských tradic sbíráme semena, která nám dávají kvalitní výhonky. Organická semínka a výhonky jsou inovativními přísadami nové řady GERMOLOGY pro zdraví a krásu vlasů: Všechny produkty obsahují více než 98 % surovin přírodního původu. Bez obsahu SLS, SLES, parabenů i syntetických barviv. Samozřejmostí jsou žádné přísady živočišného původu. Vůně s velmi nízkým obsahem alergenů.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: