Působení masky Feeding Mask oživuje blond vlasy vzrušujícími světelnými hrami. Složení je navrženo tak, aby působilo na tři různé typy odlesků: Amber pro medově zbarvené odlesky, Diamond pro popelavé odlesky a Quartz pro růžové odlesky.

Použití:

Aplikujte na umyté a ručníkem vysušené vlasy. Rozetřete do délek a konečků a nechte působit 2 až 5 minut, nebo podle požadovaného stupně intenzity odrazu. Důkladně opláchněte. V případě kontaktu s očima je ihned vypláchněte vodou. 

Obsah: 250 ml

Složení:

Aqua [Water], Myristyl alcohol, Cetearyl alcohol, Cetrimonium chloride, PEG-8 oleate, Propylene glycol, Cocamidopropyl betaine, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract, Vaccinium myrtillus (Myrtle) fruit extract, Saccharomyces ferment lysate filtrate, Sodium hyaluronate, Citric acid, HC Blue No. 2, Methylisothiazolinone, Basic red 76, HC Blue No. 16, Potassium sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Basic brown 17, Sodium benzoate, Acid Black 1, Basic yellow 57, Parfum [Fragrance], Acid Violet 43.

ŘADA EMPHASIS BLOND TECH EFFECT:

Profesionální vlasová péče speciálně vyvinutá pro blond, odbarvené, šedivé nebo melírované vlasy. Obsahuje kombinaci modrofialových pigmentů pro neutralizaci nežádoucích žlutooranžových tónů; kombinace účinných látek kyseliny hyaluronové, borůvek* a heřmánku* vyrovnává hydrataci a výživu citlivých vlasových vláken a udržuje vlasy zdravé, silné a lesklé.

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která se dokáže vázat na vlasové buňky tvořící vlasy. Je ve vodě rozpustná a její pružná molekulární struktura má vysoce hydratační a ochranné vlastnosti. Dodává vlasům mimořádnou pružnost a objem, které jsou viditelně silnější a regenerované.

Fermentované borůvky

Divoká borůvka je rostlina, která roste divoce na horských svazích a v lesích. Je známá jako cenný zdroj vitaminu B. Četné antioxidanty zpomalují stárnutí pokožky, zabraňují jejímu vysušování a stimulují růst vlasů. K tomu se přidávají jeho nesmírné ochranné, zklidňující a vyživující vlastnosti, které jsou nepostradatelné pro posílení citlivých vláken a obnovení zářivosti a vitality vlasů.

Fermentovaný heřmánek

Heřmánek se odjakživa používá jako jemný přírodní prostředek k zesvětlení a rozjasnění světlých vlasů, jehož síla je odvozena od apigeninu obsaženého v okvětních lístcích květu. Má také cenné zklidňující, vyrovnávací a protizánětlivé vlastnosti, které jsou ideální pro obnovu zdravé pokožky a vlasů. V kosmetice je považován za dar přírody, který zvýrazňuje světlé vlasy.

Fermentace: je proces, který spojuje inovace – technologii a přírodu, aby přeměnil přírodní složky a zvýšil jejich účinek.

Blond-Tech zachovává lesk barvy a zajišťuje, že barva nežloutne. Podle principu teorie proti-barvy se ve vlasech rozprostírají modrofialové pigmenty, které neutralizují zažloutlé tóny a korigují barvu. V rámci primárních a sekundárních barev existují 3 dvojice barev, které se nazývají doplňkové nebo související barvy.

ŽLUTÁ – FIALOVÁ

ORANŽOVÁ – MODRÁ

ČERVENÁ – ZELENÁ

Při smíchání se proti-barvy vzájemně vyruší a vznikne šedá (neutralizace). Pro účely barvení vlasů je tato vlastnost zásadní, protože nám umožňuje zrušit nebo korigovat nežádoucí barevné odlesky.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: