Odstín: 8/0 light blond (světlá blond)

Obsah tuby: 100 ml

EARTHIA BARVA NATHUE COMPLEX je permanentní, ryze veganská barva na vlasy. Dokonalá alchymie mezi technologií a přírodou, která se zaměřuje na péči o vlasy a krásu, aby splňovala potřeby dnešní doby. Laboratoře LAB37 vyvinuly univerzální barvu na vlasy pro společnost BBCOS: skutečný systém, který umožňuje každému kosmetickému salónu čelit každodenním výzvám. Vysoká prirozenost umožnuje vyjádrit svou vlastní identitu.

Chromatické odstíny Země inspirující barevnou paletu Earthia = prvek, který představuje život, aby zdůraznil vlasy. Deset tónových výšek prírodní rady, formulované se studenou barevnou chutí: chromatická škála která nabízí možnost výberu v ruzných sektorech kruhu. Od strízlivosti nejchladnejších tónu až po živost nejteplejších odstínu: 81 odstínu a řada palet uspokojí barevné schéma každé ženy.

Barvy na vlasy EARTHIA COLOR přináší revoluci barvení v kadernických salónech: stávají se skutecným ošetrením, voní a jsou příjemné, blahodárné pro vlasová vlákna, která mění klientův vzhled.

Vegánské barvy Earthia Color se skládají ze čtyř účinných látek: konopí, rýže, mikroras chlorella Vulgaris a bílých lupinů.

Hlavní složky barev EARTHIA:

Fytokeratin z konopí a rýže posiluje lámavé vlasy a vyživují pokožku. Konopí je klíčovým prvkem pro posilující kúru. Vyživuje vlasy a dodává jim nové svetlo a hebkost. Rýže je aktivní složka bohatá na minerály, vitaminy a antioxidanty: chrání vlasy pred poškozením a poškozením zpusobené vnejšími vlivy a urychluje rust. Proces fermentace zlepšuje úcinnost úcinných látek tím, že exponenciálne zvyšuje jejich pusobení na vlasy.

Mikrorasa Chlorella Vulgaris je zelená sladkovodní řasa s regeneračními schopnostmi. Je bohatá na sacharidové bílkoviny, pigmenty, vitamíny a další přírodní látky a minerály. Jejím hlavním úcinkem je hloubková výživa vlasu, která jim dodává novou energii a lesk.

Lupina bílá podporuje růst zdravých a silných vlasů. Zlepšuje mikrocirkulaci a nabízí úlevu vlasové pokožce. Zrychluje růst vlasů a zpomaluje jejich vypadávání.

Symbióza úcčnných látek se získává díky enzymatické technologii biozkapalnění: proteiny jsou hydrolyzovány a připraveny k průniku do pokožky, čímž jsou vlasy posíleny.

Klady barev EARTHIA:

- snížené riziko podráždění a alergii

- vegánská receptura beze stop složek živočišného původu

- bez amoniaku

- bez PPD

- bez resorcinolu

- dermatologicky testováno

- testováno na nikl

- vyrobeno v Itálii

- externí balení z recyklovaného papíru

- netestováno na zvířatech

Použití:

Barvy ERTHIA + OXIGEN CREAM

MÍCHÁNÍ DRUH OXIDU DOBA PŮSOBENÍ (MIN.) VÝSLEDEK
1:1,5 10 VOL (3%) 25

0,5 - 1 TÓN ZESVĚTLENÍ

TÓN V TÓNU

TMAVŠÍ TÓN

1:1,5 20 VOL (6%) 35

1 - 2 TÓNY ZESVĚTLENÍ

KRYTÍ ŠEDIN

1:1,5 30 VOL (9%) 45

2 - 3 TÓNY ZESVĚTLENÍ

KRYTÍ ŠEDIN

1:1,5 40 VOL (12%) 50

3 - 4 TÓNY ZESVĚTLENÍ

KRYTÍ ŠEDIN

1:2 40 VOL (12%) 55

4 TÓNY ZESVĚTLENÍ

(SUPERBLOND ODSTÍNY)

Systém tónování:

Snižuje alkalitu barvícího krému. Přeměňuje stálou barvu na polo-permanentní. Na konci barvení je pH zcela vyvážené a vlasy zůstávají v rovnováze, zdravější, lépe ovladatelné a lesklejší.

Poměr míchání s vyvíječem pH level System 3 VOL (1%): 1:2

Příklad: pro získání 300 ml směsi smíchejte 100 ml barvy a 200 ml Ph Level Systemu

SLUŽBA DOBA PŮSOBENÍ
Tonalizace vizuální kontrola
Tón v tónu

15 - 25 min.

Obnova barev 15 - 20 min.
Repigmentace 10 min.

Složení barvy:

Aqua [Water], Cetearyl alcohol, Ethanolamine, Ceteareth-25, Propylene glycol, Oleyl alcohol, Stearyl alcohol, Cocamidopropyl betaine Stearic acid, Laureth-3, Palmitic acid, Toluene-2,5-diamine sulfate,  Parfum [Fragrance], Tetrasodium EDTA, 2-Methylresorcinol, Sodium sulfite, Ascorbic acid, Sodium hydrosulfite, 4-Chlororesorcinol, m-Aminophenol, Myristic acid, Sodium carbonate, Sodium metabisulfite, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCl, Chlorella vulgaris/lupinus albus protein ferment, Hydrolyzed rice protein, Hydrolyzed hemp seed extract, Citric acid, Sodium benzoate

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: