Elektrický kartáč na vlasy s automatickou ION technologii navržen pro dokonalý efekt vyfoukání suchých vlasů. Získejte profesionální vzhled během několika minut. Průměr keramicko turmalínového těla činní 38 mm. Velmi šetrný k vlasům. Nastavení teploty v rozmezí 130oC – 230oC. Přehledné nastavení díky LCD displaji. Funkce samovypínání po jedné hodině nečinnosti. 3 metry dlouhý otáčivý kabel. Na provozní teplotu se zahřeje za 30 - 45 sekund. Český návod k použití včetně pokynů pro údržbu.

Získejte profesionální vzhled během několika minut. Hot Styling Brush je navržen pro dokonalý efekt vyfoukání suchých vlasů. Lehký horkovzdušný kartáč se snadným uchopením, vybavený iontovou technologií pro odstranění krepatění a zanechává vlasy lesklé, hladké a zdravě vypadající.

Použití:

Jak na rovné vlasy?

Vezměte jeden pramen vlasů a pomalu protahujte kartáč vlasy, od kořínků ke konečkům, jak to děláváte při kartáčování. Současně točte pomalu kartáčem kolem osy. Chcete-li formovat vlasy směrem ven, točte kartáčem až když se přiblížíte ke konečkům. Chcete-li formovat vlasy směrem dovnitř, dejte kartáč pod pramen vlasů a táhněte ho od kořínků ke konečkům při současném pomalém otáčení kartáče. Když dojdete na konec, podržte kartáč několik sekund v této poloze.

Jak na zvlněné vlasy?

Vezměte pramen vlasů protahujte kartáč vlasy od kořínků ke konečkům. Když dospějete ke konečkům, natočte vlasy kolem kartáče a natáčejte až ke kořínkům. Držte kartáč několik sekund v této poloze. Opatrně odeberte kartáč a natvarujte lokny prsty.

Jak na objem?

Aby krátké nebo středně dlouhé vlasy vypadaly objemnější, namotejte menší pramínek vlasů kolem kartáče, táhněte v obráceném směru proti přirozenému směrování vlasů tak, aby se kořínky pozvedly. Než budete pokračovat ve stylingu, nechte vlasy vychladnout. Nakonec nastříkejte trochu vlasového spreje, například Berrywell Blow Dry Lotion, aby výsledný účes déle vydržel.

K tomuto zboží nabízíme

3 dalších produktů ve stejné kategorii: