Evin Mousse Extra Strong tužidlo na vlasy s extra silnou fixací. Vhodné po usměrnění vln. Dokonale zpevní účes a připraví pro konečnou úpravu. Kromě usměrněných vln dodá nadýchaný objem. S provitamínem B5 a lněným olejem.

 Použití:

Před každým použitím důkladně protřepejte. Aplikujte přiměřené množství pěny, rozčesejte a pokračujte v požadovaném účesu.

Obsah: 300 ml

Složení:

AQUA, BUTANE / PROPANE / ISOBUTANE, POLYQUATERNIUM-11, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYLEMINE OXIDE, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, AMODIMETHICONE / TRIDECETH-12/ CETRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL / AQUA / LINUM USITATISSIMUM SEED EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONENE, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL

UPOZORNĚNÍ:

Nádoba je pod stálým tlakem. Chraňte před přímým sluncem. Nevystavujte teplotám nad 50oC. Během skladování a používání chraňte před otevřeným ohněm, zdroji tepla a el. spotřebiči v provozu. Vyprázdněnou nádobu nepropichujte ani nevhazujte do ohně. Nekuřte, nestříkejte do očí ani nevdechujte. Skladujte mimo dosah dětí.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: