BBcos narovnávací řada Styllis  Smoothing Treatment 300 ml + Smoothing Protector 100 ml
    BBcos narovnávací řada Styllis  Smoothing Treatment 300 ml + Smoothing Protector 100 ml
    BBcos narovnávací řada Styllis  Smoothing Treatment 300 ml + Smoothing Protector 100 ml
  • AKCE
  • -994,00 Kč

Uhlazující ošetření obsahuje směs rýžových a bambusových extraktů kombinovanou s přírodním hydrolyzovaným keratinem, které ve spojení s technologií myPlex zaručují svěží, zdravější a přirozenější výsledek. Speciální konzistence přípravku v rozprašovači usnadňuje a urychluje aplikaci, což umožňuje aplikaci potřebného množství produktu přímo na vlasy. Různé časy působení a různý počet tahů žehličkou zaručuje skvělý výsledek ošetření pro všechny typy vlasů. V jednom produktu získáte absolutní uhlazení, docílíte redukce objemu a kontroly nad loknami a kudrnami.

3 možnosti výsledného efektu:

  1. Uhlazení vlnitých vlasů
  2. Redukce objemu vlasů
  3. Uhlazení nepoddajných vlasů

Aktivní složky
- Extrakty z rýže a bambusu jako aktivní složky přírodního původu zvyšují elasticitu vlasů a posilují vlasová vlákna.
- Hydrolyzovaný keratin je aktivní složka přírodního původu, která vyživuje a hydratuje vlasové vlákno, dodává mu plnost a vitalitu.
- Technologie MyPlex – používá kopolymer maleátu laneth-40/styrensulfonát, které chrání a restrukturalizují vlasové vlákno.

 

Výhody aplikace
Aplikací přípravku (při dodržení doby působení uvedené v tabulce) aktivní složky vyplní vlasy a na jejich povrchu vytvářejí film, který se pomocí žehličky na vlasy zafixuje do vlasů a při kontaktu s teplem vytvoří dokonalý hladký efekt. V období po ošetření aktivuje tepelný stimul vysoušeče vlasů jednotlivé složky, díky kterým jsou vlasy opět uhlazené a rovné.

Doba trvání účinku: asi 3 měsíce, ale může se lišit v závislosti na stavu vlasů a na použití pečujících přípravků po ošetření.

 

STYLISS SMOOTHING PROTECTOR 2
Během tepelného procesu (sušení) chrání vlasové vlákno před teplem. Díky inovativní receptuře chrání účes před vzdušnou vlhkostí a prodlužuje efekt uhlazení. Smoothing Protector se používá k prodloužení doby uhlazujícího účinku.


Výhody aplikace
Smoothing Protector dodává vlasům hydrataci, díky tepelně aktivovaným přísadám zlepšuje povrchovou strukturu vlasů a vytváří bariéru proti vzdušné vlhkosti. Je ideálním ochranným a regeneračním přípravkem pro všechny typy vlasů při jakémkoliv tepelném ošetření v kadeřnických salonech nebo pro domácí použití.

 

Jak dosáhnout hladkého efektu

Pečlivá diagnóza vlasů je nezbytná pro stanovení správného pracovního postupu.
- Pokud vlasy vypadají čistě (tj. bez zbytků fixačních produktů, beze stopy lupů nebo mazu), pokračujte přímo s aplikací Styliss Smoothing Treatment.
- Pokud vlasy nejsou čisté (se zbytky stylingových přípravků, s lupy nebo stopami mazu), doporučujeme před zahájením ošetření provést očištění pomocí neutrálního PH šampon a následného 100 % vysušení vlasů.

 

Postup:

1. Rozdělte vlasy na 4 velké části
2. Začněte od oblasti zátylku, rozdělte vlasy na malé prameny (orientační tloušťka 1 cm) a na každý nastříkejte Styliss Smoothing Treatment 0,5 cm od pokožky až do konečků vlasů. Jemně promasírujte každý pramen rukama a pročešte.
3. Jakmile je aplikace hotová na celé hlavě, pročešte ji a nechte působit potřebný čas
4. Po ukončení působení vlasy jemně propláchněte vlažnou vodou (NE horkou ani studenou) po dobu asi 15 sekund
5. Vysušte vlasy fénem a kartáčem
6. Před žehlením nastříkejte na všechny vlasy Styliss Smoothing Protector.
7. Žehlit začněte v oblasti zátylku, znovu vlasy rozdělte na tenké prameny (orientační tloušťka 0,5 cm), pročešte pramen hřebenem a zažehlete jej od kořínků ke konečkům.

 

 

Doporučené časy a počet tahů žehličkou

1. Při absolutní uhlazení vlasů je doba působení 50 minut

2. Při redukci objemu vlasů je doba působení 30 minut

3. Při požadovaném výsledku uhlazení vlasů /anti frizz/ je doba působení 20 minut

 

Teplota při žehlení:     180˚/200˚C u šedivých nebo velmi zesvětlených vlasů, 10 – 12 tahů žehličkou

210˚ C u chemicky ošetřených vlasů, 8 – 10 tahů žehličkou

230˚ C u přírodních vlasů, 10 – 12 tahů žehličkou

 

Doporučené teploty při zažehlování jsou orientační a mohou se lišit v závislosti na struktuře ošetřovaných vlasů. Je vhodné provést zkoušku na jednom prameni a upravit teplotu žehličky podle reakce vlasů.

 

Doporučení

Nemyjte vlasy šamponem minimálně po dobu 3 následujících dnů po ošetření. Po tuto dobu rovněž nedávejte do vlasů sponky ani je nestahujte do gumičky, a nechávejte je volné.

Následná domácí péče

Pro lepší a dlouhodobý výsledek doporučujeme

- umývání vlasů jemným šamponem z řady Kristal Evo

- vždy použijte masku na vlasy z řady Kristal Evo

- před vysušením vlasů ošetřete délky a konečky vlasů Styliss Smoothing Treatment

- vlasy důkladně vysušte. Ošetření Styliss se aktivuje teplem. Pro dosažení dokonalé hladkosti je nezbytné vlasy důkladně vysušit fénem. 

Složení Styliss Smoothing Treatment 300 ml:

Aqua [Water], Glyoxylic acid, Tartaric acid, Glycerin, Sodium hydroxide, Parfum [Fragrance], PEG-40 hydrogenated castor oil, Bambusa vulgaris leaf/stem extract, Trametes versicolor extract, Hydrolyzed keratin, Oryza sativa (Rice) extract, Xanthan gum, Bentonite, Leuconostoc/Radish root ferment lysate filtrate, Polyquaternium-68, Sodium laneth-40 maleate/styrene sulfonate copolymer, Etidronic acid, Potassium sorbate, Citral, d-Limonene, Sodium benzoate, Benzyl alcohol, Citric acid, Phenoxyethanol.

Složení Styling Smoothing Protector 100 ml:

Aqua [Water], C12-16 Alkyl PEG-7 Methacrylate/Perfluorohexylethyl Methacrylate Copolymer, Isopentyldiol, Sorbitol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Urea, Parfum [Fragrance], Ethylhexylglycerin, Sodium hydroxide, Citral, d-Limonene, Phenoxyethanol.

Ukázka aplikace BBcos Styliss

K tomuto zboží nabízíme

9 dalších produktů ve stejné kategorii: