Ultron Mach Plus Glam Edition je profesionální keramická a titanová žehlička na vlasy s infračervenou a iontovou technologií. Vytváří úžasný lesk a zanechává vlasy zdravější.   Infračervené teplo proniká přímo do kůry vlasů a ohřívá ho tak zevnitř. To napomáhá udržovat rovnoměrnou vlhkost vlasů tak, aby se zabránilo jejich nadměrnému vysychání pro rychlejší a efektivnější styl s maximálním leskem a jemností. Navíc díky iontové technologii bude statická elektřina způsobená stylingem vlasů vyloučena.   Lze použít na všechny typy vlasů. Hladký efekt hedvábného lesku trvající celý den. Díky super rychlé topné jednotce MCH je dosaženo teploty 180°C za pouhých 20 sekund. Digitální LCD displej s dotykovým ovládáním umožňuje nastavit pracovní teplotu (120°-230°C).  

 

Při používání této žehličky, můžete zaslechnout mírný bzučivý zvuk přicházející z žehličky. Jde o generátor negativních iontů, který vytváří miliony zdravých negativně nabitých iontů, které vašim vlasům dodají úžasný lesk!  

 

Vlastnosti:

Infračervená a iontová technologie Keramicko titanové plovoucí destičky s infračervenou technologií Iontový generátor Digitální LCD displej Nastavení teploty (120°-230°C) pomocí dotykového ovládání Funkce automatického vypnutí  Super rychlý topný článek MCH: 180°C  

 

Náš tip:

Při nákupu žehličky Ultron Mach Plus Glam Edition máte dopravu ZDARMA!

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: