• NOVÉ

Italský profesionální lak na vlasy navržen pro jakoukoliv délku vlasů a jakýkoliv účes. Zaručuje extra silnou fixaci, která vydrží po celý den a lze ji vrstvit pro ještě pevnější držení. Vytváří ultra jemnou mlhu, která okamžitě zasychá. Zbytky se snadno vyčesávají kartáčem. Vhodný pro všechny typy vlasů pro ženy i muže. 

Stupeň fixace: 8/10

Hlavní složky:

- Panthenol (provitamín B5)

- Slunečnicový olej

- Výtažek z manga

POUŽITÍ: Před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte na suché vlasy ze vzdálenosti 20 cm pro fixaci účesu. Pro ještě silnější fixaci nastříkejte ještě více laku.

Obsah: 500 ml

Složení:

ALCOHOL DENAT., METHYLAL, BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, PARFUM (FRAGNANCE), PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, HELIANTGHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL. 

Varování:

Nádoba je pod stálým tlakem. Chraňte před přímým sluncem. Nevystavujte teplotám nad 50´C. Během skladování a používání chraňte před otevřeným ohněm, zdroji tepla a el. spotřebiči v provozu. Vyprázdněnou nádobu nepropichujte ani nevhazujte do ohně. Nekuřte, nestříkejte do očí ani nevdechujte. Skladujte mimo dosah dětí. Nestříkejte na poraněnou a podrážděnou pokožku.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: