Dokonalá blond za všech okolností díky vyrovnávacímu účinku heřmánkového fermentu uvnitř séra Glow: chrání vlasy před atmosférickými vlivy a dodává vláknu homogenitu.

Použití:

Rozetřete produkt mezi rukama a naneste do délek a konečků vlasů. Tip 1: Naneste na vlhké vlasy a pokračujte v sušení. Tip 2: Naneste na suché vlasy a vytvarujte účes. Produkt bez oplachování.

Obsah: 100 ml

Složení:

Aqua [Water], Butyrospermum parkii (Shea) butter, Caprylic/capric triglyceride, Neopentyl glycol dipelargonate, Polyacrylate crosspolymer-6, Octyldodecanol, Tri (polyglyceryl-3/ lauryl) hydrogenated trilinoleate, Isopentyldiol, Neopentyl glycol diethylhexanoate, Propanediol, Bis-(Isostearoyl/Oleoyl Isopropyl) Dimonium Methosulfate, Sorbitol, Betaine, Vaccinium myrtillus (Myrtle) fruit extract, Mica, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract, Polyquaternium-69, Xanthan gum, Sodium hyaluronate, Titanium dioxide, Dimethylpabamidopropyl laurdimonium tosylate, Polysorbate 20, Didecyldimonium chloride, Methylpropanediol, Polyquaternium-80, Caprylyl glycol, Alcohol denat, Citric acid, Tocopheryl acetate, CI 77491 [Iron oxides), CI 77891 (Titanium dioxide], CI 77510 [Ferric ferrocyanide], Limonene, Saccharomyces ferment lysate filtrate, CI 75470 (Carmine], Sodium benzoate, Potassium sorbate, Parfum [Fragrance].

ŘADA EMPHASIS BLOND TECH EFFECT:

Profesionální vlasová péče speciálně vyvinutá pro blond, odbarvené, šedivé nebo melírované vlasy. Obsahuje kombinaci modrofialových pigmentů pro neutralizaci nežádoucích žlutooranžových tónů; kombinace účinných látek kyseliny hyaluronové, borůvek* a heřmánku* vyrovnává hydrataci a výživu citlivých vlasových vláken a udržuje vlasy zdravé, silné a lesklé.

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová je přírodní látka, která se dokáže vázat na vlasové buňky tvořící vlasy. Je ve vodě rozpustná a její pružná molekulární struktura má vysoce hydratační a ochranné vlastnosti. Dodává vlasům mimořádnou pružnost a objem, které jsou viditelně silnější a regenerované.

Fermentované borůvky

Divoká borůvka je rostlina, která roste divoce na horských svazích a v lesích. Je známá jako cenný zdroj vitaminu B. Četné antioxidanty zpomalují stárnutí pokožky, zabraňují jejímu vysušování a stimulují růst vlasů. K tomu se přidávají jeho nesmírné ochranné, zklidňující a vyživující vlastnosti, které jsou nepostradatelné pro posílení citlivých vláken a obnovení zářivosti a vitality vlasů.

Fermentovaný heřmánek

Heřmánek se odjakživa používá jako jemný přírodní prostředek k zesvětlení a rozjasnění světlých vlasů, jehož síla je odvozena od apigeninu obsaženého v okvětních lístcích květu. Má také cenné zklidňující, vyrovnávací a protizánětlivé vlastnosti, které jsou ideální pro obnovu zdravé pokožky a vlasů. V kosmetice je považován za dar přírody, který zvýrazňuje světlé vlasy.

Fermentace: je proces, který spojuje inovace – technologii a přírodu, aby přeměnil přírodní složky a zvýšil jejich účinek.

Blond-Tech zachovává lesk barvy a zajišťuje, že barva nežloutne. Podle principu teorie proti-barvy se ve vlasech rozprostírají modrofialové pigmenty, které neutralizují zažloutlé tóny a korigují barvu. V rámci primárních a sekundárních barev existují 3 dvojice barev, které se nazývají doplňkové nebo související barvy.

ŽLUTÁ – FIALOVÁ

ORANŽOVÁ – MODRÁ

ČERVENÁ – ZELENÁ

Při smíchání se proti-barvy vzájemně vyruší a vznikne šedá (neutralizace). Pro účely barvení vlasů je tato vlastnost zásadní, protože nám umožňuje zrušit nebo korigovat nežádoucí barevné odlesky.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: