Sada přípravků Compagnia Del Colore pro podporu jemných vlasů a získání nadýchaného objemu.

 

Sada obsahuje:

Šampon na jemné vlasy CDC Volume 250 ml

Šampon dává plnost a objem jemným a křehkým vlasům. Je obohacený přírodními extrakty z ginka biloby, zeleného čaje a fíků, které posilují a oživují vlasy, a zároveň je chrání před škodlivými vnějšími vlivy. Hydrolyzované bílkoviny z pšenice a rýže společně s keratinem působí ve spojení s ostatními složkami a zvyšují jejich posilující a regenerační vlastnosti. Po použití šamponu jsou vlasy pevné, silné, zdravé a krásné.

Bezoplachový kondicionér ve spreji CDC Volume Leave In 250 ml

Lehký bezoplachový kondicionér ve spreji je určený pro rychlou a snadnou aplikaci, po jeho použití jsou vlasy hedvábně měkké a poddajné. Kondicionér je obohacený o hydrolyzované proteiny z pšenice a rýže a přírodní extrakty z  aloe vera a zeleného čaje. Sprej vyživuje, vyplňuje a oživuje vlasy a dodává jim objem, vitalitu, plnost a měkkost.

Pěnové tužidlo na objem CDC Volume Amped Mousse 250 ml

Pěnové tužidlo na objem Compagnia Del Colore Amped Volume. Získejte objem s touto extrémně našlehanou pěnou, která vlasům dodá objem, pevnost, smyslnost, odlehčí je a nadzvedne, ochrání je před UV zářením a zvýšeným teplem. Potřebnou vlhkost a revitalizaci vlasům poskytne obsažená směs výtažků z aloe vera, makadamie a broskví.

 

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: