Sada kosmetických přípravků BBcos Meristema proti lupům a jejich tvrobě. 

Sada obsahuje:

- šampon Meristema Hydra System 100 ml

- krém na vlasy Meristema Silk System 100 ml

- roll on Meristema Micellar Treatment 3 x 15 ml

- Meristema Refreshing Therapy 6 x 6 ml

- Meristema Energizing Essence 15 ml

BBCOS MERISTEMA

Z rostlin mořského fenyklu(Crithmum Maritimum) přichází Meristema, nová trichologická kmenová buňka linie od bbcos. Extrakt z meristematických částí kořenů, stonku a listů, tyto buňky (Ecocert a NaTrue certifikované) hrají klíčovou roli v regeneraci pokožky hlavy a jsou bohaté na antioxidanty, protizánětlivé a antibakteriální látky, jako je kyselina fenolová a kyselina chlorogenová. Řada Meristema je exkluzivní detoxikační ošetření svého druhu čistící a má zpevňující vlastnosti, které jsou ideální pro prevenci vypadávání vlasů, proti lupům a eliminují kožní maz. Jsou obohacena mátou a eukalyptovou vůní, je jemná a vhodná pro všechny typy pleti, i ty nejcitlivější, díky absenci alergenů a botanicky odvozená barviva.

MERISTEMA MICELLAR TREATMENT

Výtažky z kmenových buněk rostlin dezinfikují pokožku hlavy, účinně odstraňuje nečistoty, regeneruje a obnovuje tkáň pokožky, podporuje tvorbu a růst vlasů. S obzvlášť jemným složením, které díky použití emulgátorů z cukru a rostlin, je dokonalým ošetřením i pro ty nejcitlivější typy pokožky.

Aktívní složky:

- Biologický konopný olej – známý pro své přirozené antioxidační a zklidňující účinky.

- Sorbitol – zaručuje vynikající hydratační vlastnosti.

- Olej z hroznových semen – ideální proti stárnutí buněk, se svými změkčující účinky působí jako regulátor mazu.

 

MERISTEMA HYDRA SYSTEM SHAMPOO

Šampón s rostlinnými kmenovými buňkami je extra šetrný k vlasové pokožce, schopný hluboce hydratovat vlasy a obohatit jejich strukturu s povrchově aktivními látkami na bázi přírodních aminokyselin.

Aktivní složky:

- Kokosylglutamátdisodný – velmi jemná povrchově aktivní látka, která je přirozeně kompatibilní jak s pokožkou, tak s vlasovými vlákny, podporuje stálost kosmetické barvy.

- LauroylIysine–složka se zvláčňujícími vlastnostmi, provádí extrémní hydratační účinek bez zatíženívlasů, pomáhá rozčesávání a eliminuje statickou elektřinu. Dodává vlasům pocit hebkosti a jemnosti.

- Betain – výtažek z cukrové řepy, chrání buňky před okolními vlivy a zamezuje jejich dehydrataci.

- Dřevěné uhlí z bambusu –detoxikuje a reguluje kožní maz.

Neobsahuje parabeny, sulfáty, propylene glycol , silikony, soli

 

 MERISTEMA SILK SYSTEM CREAM

Hedvábný systém, rostlinné kmenové buňky Meristema,
aplikujeme po umytí šamponu, změkčuje vlasy
a dodává mu viditelně hedvábný vzhled, bez jejich zatížení. Vhodný pro všechny typy vlasové pokožky. Detoxikuje pokožku a posiluje  kožní bariéru.

 

Aktivní složky:

Bambucké máslo – k dermatologickému ošetření,snižuje zatížení vyvolanévnějšími vlivy a změkčuje vlasová vlákna.

Dřevěné uhlí z bambusu – detoxikuje a reguluje kožní maz.

Dimoniummetosulfát – snadno biologicky odbouratelná kondicionující látka s výjimečným trichologickým výkonem, vlasy se snadno rozčesávají a jsou hladké a lesklé.

Neobsahuje: parabene , propylene glycol , silikony, cetrimonium chloride

 

MERISTEMA REFRESHING THERAPY

Ampule s rostlinnými kmenovými buňkami na vodní bázi, aby lépe pronikly přes kožní bariéru a urychlily buněčnou obnovu. Regeneruji pokožku hlavy, jsou bohaté na antioxidanty obsahují protizánětlivé a antibakteriální látky.

 

Aktivní složky:

- Menthyl nikotinát –výtažek z mentolu a niacinu. Mentol, díky svým čistícím a příjemně osvěžujícím účinkům usnadňuje transdermální transport sloučeniny.

- Niacin – vitamin B3, je molekula známá pro své protizánětlivé a detoxikační účinky. Hraje zásadní roli při optimalizaci mikrocirkulace a okysličování buněk. Zvyšuje epidermální obnovu a posiluje kožní bariéru.

ENERGIZING ESSENCE

Energizující esence, formulovanáv meristemových kmenových buňkách jako vodní roztok, používaný ve spojení s Refreshing Therapy terapií, zlepšuje růstové faktory a produkci buněčné energie.

Zhutnění kůžičky a zlepšení struktury vlasu s bohatou směsí minerálů, díky tomu jsou vlasy odolnější vůči každodenního stresu.

 

Aktivní složky:

- Mallow - listová voda, známá složka pro své uklidňující a změkčující vlastnosti používá se jako nosič účinné látky.

- Fermentované chilli papričky - snižují zánět a optimalizují krevní oběh, přispívá k zlepšení zdraví pokožky hlavy.

- 5 základních minerálů – hořčík, měď, železo, zinek,kvas a křemík odpovědný za buněčnou funkci, zlepšují nutriční kapacitu vlasů.

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: