Ampule s rostlinnými kmenovými buňkami na vodní bázi, aby lépe pronikly přes kožní bariéru a urychlily buněčnou obnovu. Regeneruji pokožku hlavy, jsou bohaté na antioxidanty, protizánětlivé a antibakteriální látky.  

Aktivní složky:

Menthyl nikotinát – výtažek z mentolu a niacinu.

Mentol, díky svým čistícím a příjemně osvěžujícím účinkům usnadňuje transdermální vniknutí dané sloučeniny.

Niacin – vitamin B3, je molekula známá pro své protizánětlivé a detoxikační účinky. Hraje zásadní roli při optimalizaci mikrocirkulace a okysličování buněk. Zvyšuje epidermální obnovu a posiluje kožní bariéru.

 

Použití:

a)  Refreshing Therapy + Energizing Essence - v případě, že jste zpozorovali zeslabování vlasů přecitlivělostí pokožkoy hlavy, vypadáváním vlasů a lámání vlasů smíchejte Refreshing Therapy s Energizing Essence, kontrolujte rysku vyznačenou na zadní straně láhve - Použijte speciální kapátko k nasátí přípravku a aplikujte přímo do Refreshing Therapy, dbejte na dodržení správné dávky uvedené na zadní straně lahvičky. Směs protřepejte a použijte speciální nadstavec = trysku pro aplikaci na pokožku hlavy. Neoplachujte.  

   

b)  Refreshing Therapy + Purifying Essence - V případě problémů s lupy, seboroickou a svědící pokožkou smíchejte Refreshing Therapy + Purifying Essence, kontrolujte rysku vyznačenou na zadní straně láhve   - Použijte speciální kapátko k nasáti přípravku a aplikujte jej přímo do Refreshing Therapy, dbejte na dodržení správné dávky uvedené na zadní straně lahvičky. Směs protřepejte a použijte speciální nadstavec = trysku pro aplikaci na pokožku hlavy. Neoplachujte.

Obsah: 6 x 6 ml  

Složení:

Aqua [Water]. Alcohol denat., Propanediol, Propylene carbonate. Isopropyl alcohol, Menthyl nicotinate, Crithmum maritimum extract, Cetylpyridinium chloride, Menthol, Parfum [Fragrancel. Cl 75810 IChlorophyllin-copper complex].

K tomuto zboží nabízíme

16 dalších produktů ve stejné kategorii: