Čistící esence, která ve spojení s Refreshing Therapy snižuje aktivitu žláz kožního mazu a tím zabraňuje exfoliaci, ale současně obnovuje kožní bariéru.

 

Aktivní složky:

Mallow – listová voda, známá složka pro své uklidňující a změkčující vlastnosti používá se jako nosič účinné látky.

 

Extrakt ze Spiraea Ulmana – eliminuje kožní maz Urea a sodná sůl PCA – hydratuje a posiluje kožní bariéru Trehalosa, hyaluronát sodný.

 

Polyquaternium-51 a Glycerin – pomáhají v boji proti oxidačnímu stresu, obnovují funkci epidermální bariéry a urychlují regeneraci buněk.

 

Použití:

V případě problémů s lupy, seboroickou a svědící pokožkou smíchejte Refreshing Therapy + Purifying Essence, kontrolujte rysku vyznačenou na zadní straně láhve - použijte speciální kapátko k nasáti přípravku a aplikujte jej přímo do Refreshing Therapy, dbejte na dodržení správné dávky uvedené na zadní straně lahvičky. Směs protřepejte a použijte speciální nadstavec = trysku pro aplikaci na pokožku hlavy. Neoplachujte.

Obsah: 30 ml

Složení:

Malva sylvestris (Mallow) leaf water. Sodium PCA, Urea, Spiraea ulmaria extract, Trehalose, Lactobacillus ferment, Sodium hyaluronate. Polyquaternium-51, Glycerin, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Butylene glycol, Aqua [Water]. Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20. Tetrasodium glutamate diacetate. Phenoxyethanol

K tomuto zboží nabízíme

13 dalších produktů ve stejné kategorii: